Ανήλικος τα ... έψαλε στον απαγωγέα του -Αναγκάστηκε να τον πετάξει από το παράθυρο - iefimerida.gr

Ανήλικος τα ... έψαλε στον απαγωγέα του -Αναγκάστηκε να τον πετάξει από το παράθυρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστος απήγαγε, στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ένα 10χρονο αγόρι το οποίο ωστόσο κατάφερε και γλίτωσε, καθώς είχε τη θεϊκή έμπνευση να τραγουδάει ύμνους.

Κάτι που εκνέυρισε τον απαγωγέα ο οποίος μη μπορώντας άλλο να ακούει τους ψαλμούς, απελευθέρωσε το θύμα του ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου και ρίχνοντας έξω το παιδί.

Ο 10χρονος βρισκόταν στο δρόμο όταν ο οδηγός ενα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του. Η απαγωγή έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων: «Μου είπε να μην βγάλω τσιμουδιά», δήλωσε το παιδί κατά την περιγραφή της περιπέτειάς του. Ακολούθως ανέφερε ότι άρχισε να τραγουδά το «Every Praise», με αποτέλεσμα ο απαγωγέας του ν΄ αρχίσει να βρίζει να να του φωνάζει να σταματήσει. Ο 10χρονος δεν υπάκουσε στις εντολές του απαγωγέα του, με αποτέλεασμα ο τελευταίος να τον πετάξει έξω από το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ αστυνομία απαγωγή Ατλάντα γκόσπελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ