«Ξύπνησε» η 51χρονη Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στη Σαντορίνη από βεγγαλικά - iefimerida.gr

«Ξύπνησε» η 51χρονη Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στη Σαντορίνη από βεγγαλικά

«Ξύπνησε» η 51χρονη Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στη Σαντορίνη από βεγγα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 51χρονη Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά στη Σαντορίνη, τη βραδιά της Ανάστασης, όταν πάνω της έπεσαν βεγγαλικά, καθώς αποσωληνώθηκε και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί του Βενιζελείου, έχει επαφή με το περιβάλλον και μιλάει.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ως θετική, ωστόσο οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής, καθώς η κατάσταση της υγείας της είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη.

Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί ρήξη παχέος εντέρου, με διάτρηση και περιτονίτιδα και για το λόγο αυτό έχει υποβληθεί σε επέμβαση, που κρίθηκε επιτυχής.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα τραύματά της δεν προήλθαν από το ωστικό κύμα, αλλά από θραύσματα, καθώς βρέθηκαν μέσα της κομμάτια αλουμινίου, που περιείχε ο αυτοσχέδιος μηχανισμός που εξερράγη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ