Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου - iefimerida.gr

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους οκτώ υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες που θα πλαισιώσουν την Ρένα Δούρου στη μάχη της Αττικής, ορίζει την Πέμπτη η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με πληροφορίες στην πρόταση της ηγεσίας ξεχωρίζει το όνομα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου (για τον τομέα της βόρειας Αθήνας), καθώς και ανθρώπων που έχουν μακρά διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως ο Πέτρος Φιλίππου και ο Σπύρος Τζόκας.

Οι άλλοι πέντε υποψήφιοι της πρότασης είναι η Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Γιωργος Γαβρίλης, ο Γιαννης Βασιλειου, ο Παναγιώτης Χατζηπερος (απόστρατος ναύαρχος για τον νησιωτικό τομέα) και ο Στεφανος Βλάχος, πρώην δήμαρχος Πετρουπολης για τον τομέα Δυτικής Αθήνας. Για τον τελευταίο έχει αντιρρήσεις η πασοκογενής πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προτείνει κάποιον υποψήφιο προερχόμενο από το Περιστέρι, ώστε να υπάρξει διείσδυση στη μεγάλη αυτή περιοχή.

Προτείνουν επίσης είτε τον Κώστα Λαλένη, είτε την Άννα Ζερβακη και αναμένεται να γίνει έντονη συζήτηση από του θέματος στην πολιτική γραμματεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ