Ο σεφ του «Μεγάλη Βρετανία» αποκαλύπτει τα 10 καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, πίτσα, κινέζικο [λίστα] - iefimerida.gr

Ο σεφ του «Μεγάλη Βρετανία» αποκαλύπτει τα 10 καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, πίτσα, κινέζικο [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μου αρέσει να τρώω οπουδήποτε μπορώ να είμαι κοντά στη φύση, βουνό ή θάλασσα. Να γευματίζω ήσυχα, νόστιμα και χωρίς τον καπνό των τσιγάρων», τονίζει ο Αστέριος Κουστούδης, ο σεφ του εστιατορίου GB Roof Garden, ο οποίος μοιράζετε με όλους τα αγαπημένα του μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

«Το καλύτερο σουβλάκι το τρώω στο Λάδι Ρίγανη (Ιωάννου Μεταξά 3, 2108945940) στη Γλυφάδα. Ζουμερά κρέατα περασμένα στο χέρι, μανιτάρια και πολλά άλλα όλα ψημένα στα κάρβουνα», λέει μιλώντας στο Popaganda.gr και συνεχίζει αποκαλύπτοντας που μπορεί να βρει κανείς τα καλύτερα ψητά (κοκορέτσια, κοντοσούβλια κτλ.), το καλύτερο μαγειρεμένο ψάρι, το καλύτερο παραδοσιακό φαγητό, το καλύτερο κινέζικο, μπέργκερ, πίτσα και άλλα.

Δείτε τη λίστα του Αστέριου Κουστούδη με τα καλύτερα πιάτα της Αθήνας και τις διευθύνσεις των μαγαζιών στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ