Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συντετριμμένη είναι η δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του Πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς από τον τραγικό θάνατο του αδελφού της.

Ο 62χρονος Μαρκ Σαντ, έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο εκδήλωσης του ιδρύματός του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα (BBC, The daily Beast) ο άτυχος άντρας έπεσε έξω από το Rose Bar και άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι η ο αδελφός της Δούκισσας της Κορνουάλης Μαρκ Σαντ έφυγε σήμερα από τη ζωή στη Νέα Υόρκη. Ο κ.Σαντ πέθανε στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο κεφάλι, έπειτα από πτώση χθες τη νύχτα. Η δούκισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, και όλα τα μέλη της οικογένειας είναι συντετριμμένα από την ξαφνική και τραγική αυτή απώλεια», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Οίκου Κλάρενς.

Ο 62χρονος ήταν ο νεότερος γιος του Μπρους Σαντ και της Ρόζαλιντ Κάμπιτ. Σπούδασε στο Milton Abbey στο Ντόρσετ, από όπου ωστόσο αποβλήθηκε, καθώς τον έπιασαν να καπνίζει κάνναβη. Ο πατέρας του για το λόγο αυτό τον έστειλε στην Αυστραλία, ενώ σε μια στάση στην Ινδία, άρχισε η λατρεία του για τους ελέφαντες. Μάλιστα, ήταν πρόεδρος και ιδρυτής του ιδρύματος για την προστασία των ασιατικών ελεφάντων στην Ινδία, lephant Family.

Ο φυσιολάτρης Μαρκ Σαντ έγραφε βιβλία για ταξίδια, την προστασία του περιβάλλοντος και την Ινδία («Travels on my Elephant», «River Dog» κ.α.). Ηταν παντρεμένος με την ηθοποιό Κλίο Γκόλντσμιθ, ανιψιά του δισεκατομμυριούχου Σερ Τζέιμς Γκόλντσμιθ και είχαν μια κόρη τη 19χρονη Αϊέσα.

Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς -Το φρικτό δυστύχημα και η πολυτάραχη ζωή του [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ