Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Απριλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς αυτό είναι ένα διήμερο – τριήμερο, κατά το οποίο μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συμφωνία, την οποία πρέπει να κρατήσετε μυστική, ιδιαίτερα αν έχει και οικονομικά χαρακτηριστικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες). Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο θα έχετε συναντήσεις και επαφές, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τα τρέχοντα οικονομικά σας. Τα οικογενειακά σας θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται σε μια έξαρση, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Απριλίου. Οι εντάσεις σιγά σιγά καταλαγιάζουν, αποφύγετε όμως να δημιουργήσετε νέες νομικές ή διαδικαστικές εμπλοκές. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει θέματα ή γενικότερα προβλήματα, τα οποία μάλιστα ενδεχομένως να είναι και διαρκείας. Ένα επαγγελματικό θέμα σας, το οποίο έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας, θα μπορούσε σήμερα να επιλυθεί.

Ταύρος

Ταύροι μου, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας! Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα. Ο Ήλιος και ο Ερμής στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί 24-26 Απριλίου. Τώρα γίνεστε πιο δυνατοί, πιο δυναμικοί, ενώ φίλοι ή συγγενείς μπορούν να σας βοηθήσουν και να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Κάποιο σημαντικό θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και σας προβλημάτιζε, ειδικά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12-13 Μαΐου, σήμερα αύριο θα μπορούσατε να το επιλύσετε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν σε αυτό. Οι φίλοι είναι κοντά σας αυτόν τον καιρό, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη. Ο Δίας βοηθά την καθημερινή σας ζωή επιλύοντας διάφορα θέματα. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Μαΐου, μπορείτε την περίοδο αυτή να έχετε βοήθεια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ίσως σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Εξακολουθήστε να προσέχετε την εργασία και την υγεία σας, η οποία θα μπορούσε να σας φορτίσει αυτόν τον καιρό.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι δεν πρέπει να δώσετε αφορμές για σχόλια. Ο Ερμής στο προηγούμενο από σας ζώδιο, σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι είτε παρασκηνιακά σάς παρακολουθούν, είτε μπορεί να κάνουν κάποια αρνητικά σχόλια για σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, η οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Πρόσωπα κύρους σάς βοηθούν. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ενδεχομένως να σκέφτεστε ή να ξανασκέφτεστε ορισμένα πράγματα. Οι δεύτερες σκέψεις είναι σοφότερες. Μπορεί μάλιστα να επιστρέφετε στα παλιά. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με φίλους θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-5 Ιουνίου. Ο Ουρανός επιφυλάσσει εκπλήξεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια πολύ γλυκιά μέρα! Όπως και αν είναι τα προβλήματά σας, φαίνεται να βρίσκονται λύσεις. Οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, τα καλλιτεχνικά ή ρομαντικά σας σχέδια προωθούνται. Πάνω από όλα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουλίου, αυτό είναι ένα πολύ καλό διήμερο, θα μπορούσα να πω, κατά το οποίο σταθεροποιείται μια σχέση ή μια συνεργασία. Κάποια οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου, τα οποία όμως δεν έχουν την σφοδρότητα των προηγουμένων ημερών. Οι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν εσάς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο. Στηριχτείτε σε αυτούς. Κάποιοι φίλοι ή συγγενείς ίσως σας δίνουν λύσεις, ακόμα και για ένα οικονομικό θέμα που αντιμετωπίζετε.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στα επαγγελματικά ή κοινωνικά σας θέματα, τα οποία είναι σημαντικά. Αλλαγές σημαντικές προβλέπονται για σας που είστε γεννημένοι 5-7 Αυγούστου. Η ζωή σας αλλάζει, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, νέα, συναρπαστικά γεγονότα θα συμβούν, ενώ ένα οικονομικό θέμα θα είναι σημαντικό για σας. Η οικογένειά σας σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί τους. Θέματα που έχουν σχέση με ηλικιωμένα πρόσωπα, υποθέσεις που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας ή ακόμα και με την εργασία σας που έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας απασχολήσει άμεσα. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Ίσως είστε αρκετά επικριτικοί και οι άλλοι ίσως ενοχλούνται. Προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Γενικά, όμως, ο επαγγελματικός σας χώρος έχει να σας δώσει πολλά.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και είστε γεννημένοι τον Αύγουστο αλλάζουν τα σχέδιά σας. Ενδεχομένως να έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή να κάνετε νέα σχέδια. Αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, αν είστε σπουδαστές, φοιτητές, νομίζω ότι θα βρείτε έναν τρόπο να φτάσετε στον στόχο σας, ο οποίος είναι σημαντικός. Εξαιρετική είναι η σημερινή ημέρα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας έρχονται στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να είστε πιο κοντά τους. Γενικότερα η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Μην κάνετε πολλά έξοδα. Βρίσκεστε ακόμη σε μια περίοδο, κατά την οποία τόσο η αγοραστική σας μανία όσο και τα έξοδά σας μπορεί να είναι σημαντικά.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια μέρα ιδιαίτερα σημαντική. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας και τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται. Μια σχέση ή μια συνεργασία σας σταθεροποιείται. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αν υπάρχουν ρήγματα στις σχέσεις σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία ένα οικονομικό σας θέμα θα βοηθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Μην είστε υπεραισιόδοξοι πάνω σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα σας. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει την αλήθεια.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ καλή για τα συναισθηματικά σας. Η Σελήνη, που βρίσκεται στους Ιχθύς, σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, πολύ δε περισσότερο αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Νοεμβρίου. Μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία λειτουργούν σταθεροποιητικά. Μπορεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο Ήλιος και ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνουν πιο κοντά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σταδιακά θα ξεμπλοκαριστούν κάποια νομικά, διαδικαστικά θέματα ή ακόμα και τα ταξίδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Τοξότης

Η οικογένεια σας απασχολεί άμεσα εσάς τους Τοξότες. Δεν αποκλείεται να έχετε επισκέψεις, να έχετε ανθρώπους, οι οποίοι έρχονται στο σπίτι και σας απασχολούν ή ακόμη να δείτε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία σας θα μπορούσαν τώρα να βρεθούν σημαντικές λύσεις. Κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 -5 Δεκεμβρίου, είτε στον συναισθηματικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Φίλοι χρειάζονται την βοήθειά σας και ίσως θα πρέπει να τους την δώσετε.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αρχίζει μια νέα πορεία ζωής. Η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδανική για σας που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ενώ σας στηρίζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για σας που είστε γεννημένοι 10-11 Ιανουαρίου είναι μια πολύ καλή περίοδος. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να υπερβάλλετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα ,για να αρχίσετε να ασχολείστε με την ακίνητη περιουσία σας, η οποία ενδεχομένως να σας απασχολήσει, ή να ασχοληθείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας θα πρέπει να ασχοληθούν με την οικογενειακά θέματα. Ένα οικονομικό θέμα σας βρίσκει λύση τώρα. Μελετήστε προσεκτικά θέματα ταξιδιών ή σπουδών, αν είστε σπουδαστές.

Ιχθείς

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο ευνοούν ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, η οποία είναι πολύ σημαντική για σας και μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα θαυμάσιο δρόμο. Ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαρτίου σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας ή κάποια συνεργασία σας αυτήν την περίοδο. Τα προβλήματά σας σιγά σιγά επιλύονται, αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο. Υπάρχουν πρόσωπα τα οποία διαχειρίζονται δικές σας υποθέσεις και σας βοηθούν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ