«Σφάζονται» για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Από τον Καμμένο έως και τον Κατσανέβα, όλοι πέφτουν στα πόδια της Ρομά - iefimerida.gr

«Σφάζονται» για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Από τον Καμμένο έως και τον Κατσανέβα, όλοι πέφτουν στα πόδια της Ρομά

«Σφάζονται» για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Από τον Καμμένο έως και τον Κατσαβέβα όλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιζήτητη για μια θέση στις ευρωλίστες των κομμάτων είναι πια η Ρομά Σουλειμάν Σαμπιχά,μετά την αποπομπή της από το ευρωψοφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τη διάσταση που έλαβε η υπόθεση της απομάκρυνσής της.Ετσι, πέρα από την ανοιχτή πρόσκληση που της απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος,την κ. Σαμπιχά βολιδοσκόπησε και η ΔΡΑΧΜΗ επικεφαλής της οποίας είναι ο Θόδωρος Κατσανέβας.

Ωστόσο, το iefimerida.gr έμαθε το παρασκήνιο, το οποίο θέλει την κ. Σουλειμάν Σαμπιχά «να αρνείται ευγενικά την επίσημη πρόταση εκ μέρους της κίνησης Κατσανέβα», εκφράζοντας μάλλον την πρόθεσή της να μην αναμιχθεί γενικότερα με την αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι και η παράταξη της οποίας ηγείται ο Βύρων Πολύδωρας φέρεται να επιθυμεί να εντάξει στο ψηφοδέλτιό της την κ. Σαμπιχά, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ