Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με αντίποινα: Φωτογραφία υποψήφιου συμβούλου της ΝΔ στα γραφεία του εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος στη Θράκη - iefimerida.gr

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με αντίποινα: Φωτογραφία υποψήφιου συμβούλου της ΝΔ στα γραφεία του εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος στη Θράκη

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με αντίποινα: Φωτογραφία υποψήφιου συμβούλου της ΝΔ στα γραφεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια φωτογραφία απαντάει η Κουμουνδούρου στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον παραιτηθέντα υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος στη Θράκη Αχμέτ Κούρτ.Ο ΣΥΡΙΖΑ σε non paper που έστειλε παραπέμπει στον ιστότοπο tourkikanea όπου γίνεται αναφορά για τον Χασάν -Χασάν της νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ ο οποίος είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Εμείς η πόλη» που υποστηρίζεται από τη ΝΔ.

Το στέλεχος του κόμματος επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ