Τέσσερα ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης - iefimerida.gr

Τέσσερα ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα θα έχετε ακούσει, ίσως και σε κάποιους από εσάς θα έχει συμβεί μία παθιασμένη ερωτική βραδιά να καταλήξει για έναν από τους δύο στο νοσοκομείο. Το πάθος πολλές φορές είναι τόσο έντονο κατά τη διάρκεια του σεξ που μπορεί να προκαλέσει μικρά «ατυχήματα». Ποιες είναι όμως αυτές οι επικίνδυνες «παρενέργειες» που χαλάνε μία όμορφη βραδιά;

1. Κάταγμα πέους

Σύμφωνα με το onmed, μπορεί να μην υπάρχουν οστά στο ανδρικό μόριο, όμως υπάρχουν λεπτοί σωλήνες (corpora cavernosa) που επιτρέπουν την ομαλή ροή του αίματος για να επιτευχθεί η στύση. Η βίαιη πρόσκρουση μπορεί να οδηγήσει σε κάταγμα λόγω ρήξης των ιστών στα γεννητικά όργανα. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο που συνοδεύεται από οίδημα και μώλωπες. Συνήθως αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση.

2. Έγκαυμα λόγω τριβής

Οφείλεται στην ελλιπή λίπανση και έχει σαν αποτέλεσμα τον πόνο, το κοκκίνισμα και το τσούξιμο. Αντιμετωπίζεται με ειδικές κρέμες ή τζελ αλόης.

3. Τραύμα από δαγκωνιά

Μπορεί να προκύψει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος επάνω στο πάθος της στιγμής, όμως σε κάποια σημεία αναμφίβολα πονά περισσότερο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αμελήσουμε, ιδιαίτερα εάν το τραύμα στο δέρμα είναι βαθύ. Χρειάζεται άμεση εφαρμογή αντιβακτηριδιακής κρέμας, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος λοίμωξης από την ανοιχτή πληγή.

4. Πόνος στα γεννητικά όργανα

Μπορεί να οφείλεται στη μεγάλη διάρκεια της ερωτικής πράξης ή στον πολύ έντονο οργασμό. Συνοδεύεται συνήθως από κοκκίνισμα, τοπική ευαισθησία της επιδερμίδας ή μελανιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ νοσοκομείο κάταγμα ατυχήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ