Η Ντόρα ξεκινά περιοδείες από το προπύργιο του Καραμανλισμου - iefimerida.gr

Η Ντόρα ξεκινά περιοδείες από το προπύργιο του Καραμανλισμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιοδείες-«μαμούθ» σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα αρχίζει από την επόμενη εβδομάδα η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκινώντας από το προπύργιου του Καραμανλισμου, τις Σέρρες. Μια επιλογή που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις καθώς οι σχέσεις της με τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή μετά από μια περίοδο ψυχρότητας που ακολούθησε την εσωκομματική αναμέτρηση, έχουν πλέον αποκατασταθεί.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας που θα περάσει μερικές μέρες διακοπών ακόμα στα Χανιά και το Καρπενήσι, την Δευτέρα 22 Αυγούστου θα ξεκινήσει διήμερη περιοδεία στις Σέρρες και την Δράμα όπου θα έχει επαφές με τοπικά στελέχη , ενόψει και της κατάρτισης των ψηφοδελτίων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο σχεδιασμός της είναι , λίγες μέρες αργότερα, να επισκεφτεί άλλους τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, την Κοζάνη, την Καστοριά, την Φλώρινα και τα Γρεβενά. Η περιοδεία της στους νομούς θα κρατήσει τέσσερις ημέρες και θα περιλαμβάνει συναντήσεις με στελέχη, ομιλίες, επισκέψεις σε δήμους και σε εργασιακούς χώρους.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας με τις επισκέψεις αυτές εκτός από την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, θα επιχειρήσει να τονώσει και το ηθικό των στελεχών του κόμματος που λόγω και των οριακών δημοσκοπήσεων του προηγούμενου διαστήματος δεν είναι στο καλύτερο σημείο. Η ίδια θεωρεί ότι οι δημοσκοπήσεις αυτές, δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα και είναι αισιόδοξη ότι το κόμμα της θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή, όποτε κι αν γίνουν εκλογές. Την πεποίθηση της αυτή θα μεταφέρει και στους νομούς που θα επισκεφθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ