Φουρτούνα στον Πειραιά: Κι άλλος υπουργός στηρίζει Μώραλη - iefimerida.gr

Φουρτούνα στον Πειραιά: Κι άλλος υπουργός στηρίζει Μώραλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τώρα και ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παίρνει αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου και φαίνεται να στηρίζει τον Γιάννη Μώραλη για τη δημαρχία του Πειραιά.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega και ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες στον Πειραιά, αφού δήλωσε πως ο ίδιος ψηφίζει στη Γλυφάδα αναφέρθηκε ειδικά στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη λέγοντας πως βρίσκει πολυσυλλεκτικό το ευρωψηφοδέλτιό του.

Εντωμεταξύ αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι κατά την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής από τον Γιάννη Μώραλη, είχε παραβρεθεί, στην πρώτη σειρά της αίθουσας, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Τότε είχε αντιδράσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος λέγοντας πως δεν μπορεί να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ