Ο Ντι Κάπριο σκέφτεται να υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς της Apple - iefimerida.gr

Ο Ντι Κάπριο σκέφτεται να υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς της Apple

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Λύκο της Wall Street ο Λεονάρντο ντι Κάμπριο, που εξελλίσεται σε πραγματικό χαμαιλέοντα μέσα από τους ρόλους του, δέχθηκε τώρα πρόταση να υποδυθεί τον ιδρυτή της Apple, εκκεντρικό και ιδιοφυή Στιβ Τζομπς, αναφέρει η κινηματογραφική ιστοσελίδα Variety.

Aρχικά η είδηση ξαφνιάζει αφού εμφανισιακά είναι λίγες οι ομοιότητες μεταξύ του ντι Κάπριο και του Τζομπς, όμως, ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ αισθάνεται σίγουρος για την επιλογή του. Μοναδικό εμπόδιο, αναφέρει η ιστοσελίδα, θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι ο σταρ έχει ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλεθ Ινιαρίτου. Θα μπορέσει να κάνει και τις δύο ταινίες;

Ο Ντι Κάπριο σκέφτεται να υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς της Apple | iefimerida.gr 0


Ως εναλλακτικές επιλογές για τον ρόλο, ακούγεται το όνομα του Κρίστιαν Μπέιλ, άλλου γνωστού χαμαιλέοντα του Χόλιγουντ που βάζει ακόμη και την υγεία του σε κίνδυνο μέσω των μεταμορφώσεών του. Η ταινία βασίζεται στην επίσημη βιογραφία του Στιβ Τζόμπς που γράφτηκε με τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ