Ισόπαλος ο πρώτος ημιτελικός του Champions League: Με άμυνα μπετόν η Τσέλσι πήρε το Χ στη Μαδρίτη - iefimerida.gr

Ισόπαλος ο πρώτος ημιτελικός του Champions League: Με άμυνα μπετόν η Τσέλσι πήρε το Χ στη Μαδρίτη

Ισόπαλος ο πρώτος ημιτελικός του Champions League: Με άμυνα μπετόν η Τσέλσι πήρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τακτική που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις εύκολα και αυτό ακριβώς έκανε η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης που έληξε ισόπαλος 0-0.Οι Λονδρέζοι έπαιξαν μαζική άμυνα για 90' την οποία δεν μπόρεσαν να διασπάσουν οι «ροχιμπλάκος» και τώρα τα πάντα θα κριθούν στο Στάμφορντ Μπρίτζ όπου η Τσέλσι έχει προβάδισμα λόγω έδρας.

Κακό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις με τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε να έχουν κατοχή μπάλας με ποσοστά πάνω από 70% χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να διασπάσουν την άμυνα της Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι, πάντως, έχασαν από το 17' με τραυματισμό τον Πετρ Τσεχ και εφόσον ο Τσέχος δεν καταφέρει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό θα αναγκαστούν να έχουν κάτω από τα δοκάρια τους τον 42χρονο Σβάρτσερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ