«Δεν ήξερα τίποτα για τις απιστίες του Ντομινίκ» - Η πρώην σύζυγος του Στρος-Καν, Αν Σενκλέρ, εξομολογείται - iefimerida.gr

«Δεν ήξερα τίποτα για τις απιστίες του Ντομινίκ» - Η πρώην σύζυγος του Στρος-Καν, Αν Σενκλέρ, εξομολογείται

«Δεν ήξερα τίποτα για τις απιστίες του Ντομινίκ» - Η πρώην σύζυγος του Στρος-Καν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα». Τρία χρόνια μετά το πολύκροτο σκάνδαλο που στοίχισε στον πρώην πρόεδρο του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν την καριέρα του και τον γάμο του, η πρώην συζυγός του, η διάσημη γαλλίδα δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ ισχυρίζεται σε συνέντευξή της ότι δεν είχε ιδέα για όσα γίνονταν πίσω από την πλάτη της.

«Ακούστε, είτε με πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερα τίποτα», λέει η Σενκλέρ σε συνέντευξή της στο κανάλι France 2. Η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε στη Γαλλία, αλλά ορισμένα αποσπάσματά της μεταδόθηκαν ήδη από το κανάλι Europe 1. «Οταν παντρεύτηκα τον Ντομινίκ, ήξερα πως ήταν γόης», παραδέχεται η πρώην συζύγός του, προσθέτοντας ωστόσο ότι ποτέ της δεν έδωσε βάση στις φήμες σχετικά με τις απιστίες του. «Οι φήμες υπάρχουν για να καταστρέφουν, για να σκοτώνουν, για να ανοίγουν χάσματα. Γι' αυτό κι εγώ τις αγνόησα», λέει η έγκριτη δημοσιογράφος η οποία ήταν παντρεμένη με τον Στρος-Καν από το 1991 ως το 2013.

«Εντάξει, είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου, όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια», λέει σήμερα η Αν Σενκλέρ. «Πολλές φορές τον ρωτούσα αν ίσχυαν όσα άκουγα γι' αυτόν. Εκείνος είχε τον τρόπο του να τα διαψεύδει και να με καθησυχάζει». Οσο για τον βιασμό της Ναφισάτου Ντιάλο, της καμαριέρας στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, η Αν Σενκλέρ παραμένει κατηγορηματική: «Δεν το πίστεψα, δεν το πιστεύω και ξέρω πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα».

Η Αν Σενκλέρ παντρεύτηκε τον Στρος-Καν πριν από 23 χρόνια, ενώ εκείνος ήταν υπουργός βιομηχανίας στην κυβέρνηση του Φρανσουά Μιτεράν. Το 1997, όταν ο Ντομινίκ Στρος-Καν ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπερυπουργού οικονομίας, οικονομικών και βιομηχανίας στην κυβέρνηση του Λιονέλ Ζοσπέν, η Αν Σενκλέρ άφησε την καριέρα της να περάσει σε δεύτερο πλάνο, εγκαταλείποντας την τηλεόραση στην οποία είχε διαγράψει λαμπρή πορεία. Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον βιασμό της καμαριέρας στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 2011, στάθηκε δίπλα στον άπιστο σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας. Φαίνεται όμως ότι εκείνη η ιστορία κλόνισε ανεπανόρθωτα τον γάμο τους. Πέρυσι πήραν διαζύγιο και η Αν Σενκλέρ επέστρεψε στη δημοσιογραφία αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της γαλλικής Huffington Post.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ