Ο «βασιλιάς» της μαρμελάδας -Ο Αλέξανδρος Ανδριώτης έκλεισε σε βαζάκια συνταγές της γιαγιάς και κάνει θραύση - iefimerida.gr

Ο «βασιλιάς» της μαρμελάδας -Ο Αλέξανδρος Ανδριώτης έκλεισε σε βαζάκια συνταγές της γιαγιάς και κάνει θραύση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 23 χρόνια ο Αλέξανδρος Ανδριώτης, ο οποίος επί σειρά ετών διατηρούσε εργαστήριο catering στην Αθήνα, αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικά πλεύση, χωρίς να παρεκκλίνει ιδιαιτέρως από την αρχική του ενασχόληση. Έτσι, ξεκίνησε τη δική του εταιρεία παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων, με σκοπό να φτάσουν και στις διεθνείς αγορές.

Το νέο του βήμα, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ζωής και πρόκειται για τον Mr Jam. Στα προϊόντα που παρασκευάζει περιλαμβάνονται μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, αλλά και αλμυρά εδέσματα (στη σειρά Bostani), όπως σάλτσες με καυτερή πιπεριά, μελιτζάνες ψητές σε ελαιόλαδο, αγκινάρες σε λάδι, αμπελόφυλλα, λευκό ξίδι και λεμόνι, με όλες τις προδιαγραφές για να μπορούν να εξαχθούν διεθνώς.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Ανδριώτη που περιγράφει την απόφασή του να δημιουργήσει τη νέα του αυτή επιχείρηση, τις πηγές της εμπνευσής του και τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων του στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ