Τίτλοι τέλους για τον Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -«Χρυσή» αποζημίωση 10 εκατ. λιρών - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για τον Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -«Χρυσή» αποζημίωση 10 εκατ. λιρών

Τίτλοι τέλους για τον Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -«Χρυσή» αποζημίωση 10
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από την καταστροφική πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη σκληρή κριτική που αυτή προκαλούσε, η επιθυμία των οπαδών της ομάδας έγινε πραγματικότητα και ο Ντέιβιντ Μόγιες απολύθηκε.

Ο άνθρωπος που κλήθηκε να διαδεχθεί τον θρύλο της ομάδας, τον Αλεξ Φέργκιουσον, άντεξε δέκα μήνες στο Ολντ Τράφορντ. Ο 50χρονος, τον οποίο μάλιστα είχε επιλέξει ο ίδιος ο προκάτοχός του, όταν εκείνος αποφάσισε να αποσυρθεί, αποχαιρέτισε τους συνεργάτες του το πρωί της Τρίτης, αν και δεν είπε το «αντίο» στους παίκτες, που δεν βρίσκονταν στο προπονητικό κέντρο εκείνη τη στιγμή.

Με μία λιτή ανακοίνωση, η Μάντσεστερ ευχαρίστησε τον Μόγιες για την «σκληρή δουλειά, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα» και έδειξε την πόρτα της εξόδου στον προπονητή, που φεύγοντας, αφήνει την ομάδα στην έβδομη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα από την Εβερτον την Κυριακή (2-0).

Ο Μόγιες φεύγει, λοιπόν, από το Ολντ Τράφορντ χωρίς να έχει καν ολοκληρώσει το ένα από τα έξι χρόνια του συμβολαίου του με την ομάδα, αφήνοντάς την εκτός διεκδίκησης κάθε τίτλου, με 27 νίκες σε 51 παιχνίδια, εννέα ισοπαλίες και 15 ήττες. Οσο η Μάντσεστερ θα προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της, ο 50χρονος θα μπορεί να αναζητήσει παρηγοριά στα 10 εκατ. λίρες που -σύμφωνα με την Daily Mail- θα είναι η αποζημίωσή του. Ο Ράιαν Γιγκς θα αναλάβει προσωρινά την τύχη της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ