Mέσα φλόγες, έξω λιοντάρια -Οικογένεια παγιδεύτηκε σε αυτοκίνητο που καιγόταν, στην καρδιά πάρκου με άγρια ζώα [βίντεο] - iefimerida.gr

Mέσα φλόγες, έξω λιοντάρια -Οικογένεια παγιδεύτηκε σε αυτοκίνητο που καιγόταν, στην καρδιά πάρκου με άγρια ζώα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία χαλαρωτική βόλτα με τα παιδιά, σε ένα ζωολογικό πάρκο, εξελίχθηκε σε θρίλερ για μία οικογένεια. Η μητέρα, με το γιο της και την κόρη της βρέθηκαν παγιδευμένοι στο φλεγόμενο αυτοκίνητό τους, ανάμεσα σε λιοντάρια.

«Θα μπορούσε να είναι στα φλαμίνγκο, ή στις καμήλες. Αλλά όχι, έπρεπε να γίνει στο χώρο των λιονταριών!», είπε η Ελεν Κλέμενς μιλώντας στο BBC, έχοντας ανακτήσει πλέον το χιούμορ της. Μόνο αστεία δεν ήταν όμως η κατάσταση στην οποία βρέθηκε με τα παιδιά της, 9 και 12 ετών, τη Μεγάλη Παρασκευή.

Κάνοντας βόλτα στο πάρκο-σαφάρι, όταν έφτασαν στο χώρο με τα λιοντάρια η μητέρα παρατήρησε ότι έβγαιναν καπνοί από το αυτοκίνητό της, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά το όχημα άρχισε να φλέγεται. Η αυτονόητη σκέψη θα ήταν να το εγκαταλείψει, όμως οι επισκέπτες στο συγκεκριμένο πάρκο έχουν σαφείς εντολές να μένουν στο αυτοκίνητό τους, καθώς τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα.

Μάλιστα για μία στιγμή ο γιος της ξέφυγε από την προσοχή της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και βγήκε έξω, αλλά ευτυχώς μόλις του φώναξε επέστρεψε. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκαν υπάλληλοι του πάρκου, που πήραν την οικογένεια στο αυτοκίνητό τους, αν και όπως παρατήρησε η Κλέμενς, τα λιοντάρια τελικά ούτε που ασχολήθηκαν με το δράμα που εκείνη ζούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ