Κάρολος Παπούλιας: Η Δημοκρατία δεν μας χαρίστηκε, αλλά κατακτήθηκε - iefimerida.gr

Κάρολος Παπούλιας: Η Δημοκρατία δεν μας χαρίστηκε, αλλά κατακτήθηκε

Κάρολος Παπούλιας: Η Δημοκρατία δεν μας χαρίστηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ξεχνιέται, ούτε εξωραΐζεται στην πορεία του χρόνου η κατάλυση της Δημοκρατίας πριν από 47 χρόνια. Αυτό επισημαίνει ο Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του με αφορμή την επέτειο της 21ης Απριλίου του 1967.

«Όχι μόνο επειδή η μαύρη επταετία κατέληξε στην τραγωδία της Κύπρου, αλλά επίσης επειδή η πατρίδα μας έχασε πολύτιμο χρόνο πηγαίνοντας πίσω, αντί για μπροστά», συμπληρώνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας πως προκαλεί δέος ο αγώνας όσων αντιστάθηκαν στη χούντα χάνοντας άλλοι τη ζωή τους, άλλοι την ελευθερία και την υγεία τους, όλοι τους τη βολική ησυχία που προσφέρει η απάθεια και η σιωπή.

«Σε μέρες όπως η σημερινή, θυμόμαστε ότι η Δημοκρατία δεν μας χαρίστηκε, αλλά κατακτήθηκε και δεν υπάρχει χωρίς δουλειά πολλή», καταλήγει το μήνυμα του κ. Παπούλια.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ