Σαμαράς: Το αναστάσιμο φως θα βγάλει όλους τους Ελληνες νικητές - iefimerida.gr

Σαμαράς: Το αναστάσιμο φως θα βγάλει όλους τους Ελληνες νικητές

Σαμαράς: Το αναστάσιμο φως θα βγάλει όλους τους Ελληνες νικητές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μήνυμα αισιοδοξίας από το Ναύπλιο, όπου πέρασε την Ανάσταση, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Η παράδοση θέλει το λαό μας να ονομάζει την Ανάσταση «Λαμπρή». Γιατί έχει μέσα στην ψυχή του ο λαός μας το φως, την αισιοδοξία και τη δύναμη. Και είναι αυτό το φως που μας κρατάει όρθιους. Και είναι αυτό το φως που θα βγάλει όλους τους Ελληνες νικητές. Χριστός Ανέστη σε όλους», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς παρακολούθησε την αναστάσιμη ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Γεωργίου στο Ναύπλιο, τη γενέτειρα της συζύγου του, όπου βρέθηκαν έπειτα από την επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού, την Πύλο, την Μεγάλη Παρασκευή.

Το δικό του μήνυμα για το Πάσχα έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, που πέρασε τις ημέρες των γιορτών στη Λιβαδειά. «Αντιλαϊκές κυβερνήσεις και κόμματα που ορκίζονται στην ΕΕ και τον καπιταλιστικό μονόδρομο, «σταύρωσαν» το λαό μας, χρόνια τώρα. Η ευχή μας σήμερα για «Ανάσταση Λαών», μπορεί να γίνει πράξη μόνο εάν σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων, με μια ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση σήμερα, με ισχυρό ΚΚΕ, που θα μας οδηγήσει στη μόνη ελπιδοφόρα προοπτική, με το λαό στην εξουσία», ανέφερε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, βρίσκεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στα Γιάννενα, καθώς περνά τις ημέρες των γιορτών στο σπίτι του στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να ταξιδέψει στη νότια Κρήτη, με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους, ο Πάνος Καμμένος έκανε Πάσχα στην Ικαρία, ενώ ο Φώτης Κουβέλης επέλεξε να μείνει και φέτος στην Κυψέλη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ