Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα -Πού θα πέσουν μπόρες - iefimerida.gr

Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα -Πού θα πέσουν μπόρες

Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα -Πού θα πέσουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βελτιωμένο καιρό θα γίνει το ψήσιμο του οβελία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αν και σε κάποιες περιοχές οι μπόρες μπορεί να χαλάσουν τα εορταστικά σχέδια. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές βροχές στην Ηπειρο, το Βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα νότια κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες όπου ενδέχεται να βρέξει τοπικά, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις καιρός πρόγνωση ΕΜΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ