Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Απριλίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο είναι πολύ όμορφες μέρες. Η Σελήνη στον Τοξότη σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή σε ταξίδια τα οποία μπορεί να είναι σημαντικά. SOS είναι οι μέρες αυτές για σας που είστε γεννημένοι 3-5 Απριλίου. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία τα οικονομικά θα είναι για σας πολύ σημαντικά. Μια σχέση μπορεί να αναζωπυρώνεται και μάλιστα ίσως να θελήσετε να την κρατήσετε μυστική. Καλό Πάσχα!

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας σας πιο δυναμικούς, πιο ανανεωμένους. Η Αφροδίτη κάνει μια πάρα πολύ όμορφη γωνία με τον Δία, έτσι εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Μαΐου είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Όμως, τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θέματα θα πρέπει να τα προσέχετε όλο αυτό το τριήμερο-τετραήμερο που ακολουθεί. Μπορεί να δημιουργηθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Μην εμπλέκετε τα οικονομικά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και φροντίστε ανθρώπους της οικογένειάς σας. Καλό Πάσχα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει εσάς τους Διδύμους πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή σας φέρνει πολλά. Όμως οι φίλοι μπορεί να σας φορτίσουν αυτόν τον καιρό και να σας αποσυντονίσουν στα οικονομικά σας. Έτσι, προσέχετε γενικότερα αυτό το διήμερο-τριήμερο και τα οικονομικά σας και τα συναισθηματικά σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη, η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Καλό Πάσχα!

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα καλές, για να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με την εργασία σας, αλλά πάνω από όλα να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Για σας που είστε γεννημένοι 3-4 Ιουλίου η προσωπική σας ζωή έχει να σας πει πολλά και αντιφατικά πράγματα: Από τη μια οι άνθρωποι σας αγαπούν και έρχονται κοντά σας, ενώ από την άλλη ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό σας θέμα σας φορτίζει. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας αναστατώσουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου. Δώστε τόπο στην οργή και προχωρήστε. Η νέα θέση του Ήλιου είναι ιδανική για σας. Αρχικά θα το νιώσετε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αφού η κοινωνική σας ζωή και η συλλογική δουλειά θα μπορούσαν να είναι ευεργετικές. Την Κυριακή του Πάσχα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αρκεί να έχετε την ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε και κάποια γεγονότα, τα οποία μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικά. Γενικά, προσέχετε την υπεραισιοδοξία αλλά και την αλαζονεία. Καλό Πάσχα!

Λέων

Για σας τους Λέοντες το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο αλλάζει τη διάθεσή σας. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα απλά καθημερινά πράγματα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στην συναισθηματική σας ζωή. Πολύ ένταση υπάρχει σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και σημαντικές νομικές υποθέσεις. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Μπορεί να τα πείτε έντονα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, να υπάρχει ένταση ή κάποιες σημαντικές διενέξεις. Ωστόσο, η Σελήνη στον Τοξότη σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό είναι ιδιαίτερα παρήγορο. Καλό Πάσχα!

Παρθένος

Παρθένοι μου, η νέα θέση του Ήλιου στον Ταύρο είναι ιδανική για σας. Ενδεχομένως να δημιουργούνται κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά είτε των παιδιών είτε γενικότερα της οικογένειάς σας. Όμως η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας κάνει ό,τι μπορεί για να περάσετε ένα ήρεμο και όμορφο Πάσχα, ειδικά αν είστε γεννημένοι 3-4 Σεπτεμβρίου. Γενικότερα, χρειάζεται ψυχραιμία και αντοχή. Προσέχετε τα έξοδά σας. Καλό Πάσχα!

Ζυγός

Η Αφροδίτη – κυβερνήτης πλανήτη σας – βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Μπορείτε τώρα να προγραμματίσετε τις δουλειές σας, να δείτε μια σχέση σας να αναζωπυρώνεται, να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Όμως, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα πρέπει να τις προσέχετε εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γύρω στις 3-6 Οκτωβρίου συγκεκριμένα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αποφύγετε να ρισκάρετε. Φροντίστε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Καλό Πάσχα!

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτό είναι ένα τριήμερο πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό. Είστε πολύ κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα οποία δίνετε αγάπη και τα οποία επίσης σας δίνουν αγάπη. Όμως, η νέα θέση του Ήλιου απέναντι από το ζώδιό σας θα εντείνει τις προσπάθειες σας για να έχετε καλές σχέσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, θα μπορούσατε να έχετε έναν μόνιμο εκνευρισμό με θέματα εργασίας, υγείας, με την γονιμότητά σας ή με ένα οικονομικό σας θέμα. Καλό Πάσχα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ωθώντας εσάς τους Τοξότες να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, με θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά σας και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η οικογένειά σας σας καλεί. Όμως, χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες σημαντικές καταστάσεις. Μην αναμίξετε τους φίλους με τα συναισθηματικά σας. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή με νεαρούς συντρόφους. Καλό Πάσχα!

Αιγόκερως

Μια εξαιρετική μέρα, κατά την οποία η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο θα σας αναζωογονήσει, θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις ευνοούνται, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένειά σας θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις για σας που είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου. Καλό Πάσχα!

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους οι φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας και να σας συμπαραστέκονται. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει ιδιαίτερα και τα οικονομικά σας και τις φιλικές σας σχέσεις. Όμως, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχουν προβλήματα και αυτό να σας χαλάσει κάποια στιγμή τη διάθεση. Θα είστε εστιασμένοι στην οικογένειά σας. Καλό Πάσχα!

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες είστε τώρα σε μια γλυκιά, τρυφερή περίοδο. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, ίσως όμως σας απασχολήσουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα οικονομικό σας θέμα είναι το κύριο μέλημά σας. Εσείς, που είστε τόσο δοτικοί άνθρωποι και υπέρμαχοι της προσφοράς, τώρα μπορείτε να πάρετε από τους γύρω σας. Προσπαθήστε, βεβαίως, και να δώσετε αυτές τις Άγιες Ημέρες. Καλό Πάσχα!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ