Χάθηκε πολύτιμος χρόνος στη διακομιδή του Σουμάχερ -Tα τραγικά λάθη που έγιναν - iefimerida.gr

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος στη διακομιδή του Σουμάχερ -Tα τραγικά λάθη που έγιναν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γερμανικό περιοδικό Der Stern «κατακεραυνώνει» τους διασώστες που διακόμισαν τον Μίκαελ Σουμάχερ στο νοσοκομείο. Όπως αποκαλύπτει χάθηκαν οι δύο πρώτες κρίσιμες ώρες, καθώς ξεγελάστηκαν από το γεγονός ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το περιοδικό, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ να επιδεινωθεί ραγδαία, καθώς δεν μεταφέρθηκε εξ αρχής στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ - όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα- αλλά σε ένα μικρό νοσοκομείο που βρισκόταν κοντά στον τόπο του ατυχήματος. Έτσι, δεν ελήφθησαν από την πρώτη στιγμή από τους γιατρούς όλα τα αναγκαία μέτρα και χάθηκε υπερπολύτιμος χρόνος.

Η οικογένεια του Σουμάχερ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις αποκαλύψεις του δημοσιεύματος του γερμανικού Der Stern.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ