Συνέλαβαν τον οπαδό της ΧΑ που είχε καλέσει το τάγμα εφόδου στη δολοφονία Φύσσα - iefimerida.gr

Συνέλαβαν τον οπαδό της ΧΑ που είχε καλέσει το τάγμα εφόδου στη δολοφονία Φύσσα

Συνέλαβαν οπαδό της Χρυσής Αυγής που ήταν παρών στη δολοφονία Φύσσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη τη Μεγάλη πέμπτη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος οπαδός της Χρυσής Αυγής, τον οποίο αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο δράστης ήταν παρών τη στιγμή που ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς μαχαίρωσε και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Παύλο Φϋσσα στο Κερατσίνι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ειδικό Ανακριτή Εφέτη του Εφετείου Αθηνών, για το αδίκημα της απλής συνέργειας από κοινού σε ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ο 48χρονος φέρεται πως ήταν ο άνθρωπος που πριν τη δολοφονία του άτυχου τραγουδιστή ενημέρωσε τα άλλα μέλη της Τ.Ο. Νίκαιας για την παρουσία του στο χώρο και έτσι ξεκίνησε η αρχή της μοιραίας επίθεσης. Ουσιαστικά το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο 48χρονος ήταν η αφορμή για τη συγκέντρωση του τάγματος εφόδου που κατέληξε στη δολοφονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ