Με ΙΧ, αεροπλάνα και πλοία συνεχίζεται η πασχαλινή έξοδος -Επι ποδός η Τροχαία - iefimerida.gr

Με ΙΧ, αεροπλάνα και πλοία συνεχίζεται η πασχαλινή έξοδος -Επι ποδός η Τροχαία

Με ΙΧ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή καθώς και οι τελευταίοι αναμένεται να εγκαταλείψουν την πόλη μέχρι το απόγευμα προκειμένου να περάσουν εκτός Αθηνών τις εορταστικές ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχείς της «εξόδου» μέχρι τις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης περίπου 73.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας,.

Από χθες μάλιστα η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός στις εθνικές οδούς προκειμένου να διευκολύνει τη μετακίνηση των εκδρομέων. Υπενθυμίζεται πως και σήμερα, από τις 6 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι, ισχύει το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε τμήματα των εθνικών οδών στο ρεύμα εξόδου για φορτηγά ωφέλιμου βάρους άνω του 1,5 τόνου

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς η πληρότητα αγγίζει το 75% με 80%

Μεγάλη είναι και η κίνηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τις 22 Απριλίου, τρίτη ημέρα του Πάσχα θα πραγματοποιηθούν συνολικά 2.245 αφίξεις και αναχωρήσεις εκ των οποίων οι 74 είναι πτήσεις τσάρτερ ή έκτακτες.

Στους δύο σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων της Αττικής, Κηφισού και Λιοσίων οι πληρότητες φτάνουν προς όλους τους προορισμούς το 100%. Μάλιστα για την αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης από τα ΚΤΕΛ θα δρομολογηθούν επιπλέον λεωφορεία, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην ελληνική περιφέρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ