Πασχαλινό αυγό έκπληξη έκρυβε έναν τροχονόμο -Τι έκανε στους δρόμους της Κοζάνης; [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Πασχαλινό αυγό έκπληξη έκρυβε έναν τροχονόμο -Τι έκανε στους δρόμους της Κοζάνης; [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μία έκπληξη βρέθηκαν την Μεγάλη Πέμπτη οι κάτοικοι της Κοζάνης. Ενας τροχονόμος είχε στηθεί μέσα σε ένα πασχαλινό αυγό σε κεντρικό δρόμο, προκαλώντας την περιέργεια των περαστικών από το σημείο.

Ο συγκεκριμένος τροχονόμος προχώρησε στην πρωτότυπη αυτή κίνηση στο πλαίσιο της εκστρατείας ενόψει του Πάσχα για την ασφαλή οδήγηση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το kozan.gr, άνδρες της Τροχαίας Κοζάνης με επικεφαλής τον Διοικητή τους κ. Σπύρο Διόγκαρη, μοίρασαν στους πολίτες αυγά και ενημερωτικά φυλλάδια δίνοντας το μήνυμα των ημερών: «Τσουγκρίζουμε στο σπίτι όχι στο δρόμο...».

Πασχαλινό αυγό έκπληξη έκρυβε έναν τροχονόμο -Τι έκανε στους δρόμους της Κοζάνης; [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο κ. Διόγκαρης ευχήθηκε στους οδηγούς και σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και καλά ταξίδια με χαμηλές ταχύτητες και προπάντων χωρίς αλκοόλ... Ευχές έδωσαν και ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Καραπάτσιος και Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοζανη τροχαία οδήγηση τροχονόμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ