Εκτακτη επιχορήγηση 11 εκατ. ευρώ σε ομοσπονδίες και εργασίες σε αθλητικά κέντρα - iefimerida.gr

Εκτακτη επιχορήγηση 11 εκατ. ευρώ σε ομοσπονδίες και εργασίες σε αθλητικά κέντρα

Εκτακτη επιχορήγηση 11 εκατ. ευρώ σε ομοσπονδίες και εργασίες σε αθλητικά κέντρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη επιχορήγηση ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ θα δοθεί στον ελληνικό αθλητισμό, όπως ανακοινώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, για το ζήτημα της αναγκαίας στήριξης του ελληνικού αθλητισμού με πρόσθετους πόρους, και ύστερα και από τις έντονες διαμαρτυρίες των αθλητικών ομοσπονδιών, αλλά και συλλόγων του ερασιτεχνικού αθλητισμού της χώρας υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα η σχετική επιχορήγηση.

Από το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ που υπέγραψε ο κ. Σταϊκούρας, τα 9 εκατομμύρια θα χορηγηθούν σε αθλητικές Ομοσπονδίες και αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία, 1 εκατομμύριο θα διατεθεί για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ και 1 εκατομμύριο ευρώ για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε Εθνικά Αθλητικά Κέντρα (ΕΑΚ) της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ