Ο χασάπης που έκανε όλη την Ελλάδα να φωνάζει «στα μπούτια, στα μπούτια» έχει το πιο καθαρό και ροκ κρεοπωλείο του κέντρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο χασάπης που έκανε όλη την Ελλάδα να φωνάζει «στα μπούτια, στα μπούτια» έχει το πιο καθαρό και ροκ κρεοπωλείο του κέντρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γνωρίσαμε όλοι στην περσινή πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με την Kατερίνα Στανίση, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι ο άνθρωπος που έκανε όλη την Ελλάδα να φωνάζει «στα μπούτια, στα μπούτια» και ο αγαπημένος χασάπης των Εξαρχείων. Ισως και ο πιο εκκεντρικός.

Οπως λέει ο ίδιος μιλώντας στο popaganda.gr, ξεκίνησε να δουλεύει ως χασάπης το 1987, μετά από παρακίνηση του πατέρα μιας φίλης του που έκαναν μαζί καράτε. Αργότερα ήρθε το κρεοπωλείο στο κέντρο των Εξαρχείων, αρχικά στη γωνία Θεμιστοκλέους και Βαλτετσίου και στη συνέχεια στην Καλλιδρομίου.

Στο μαγαζί του Γιάννη Μαρόλη μπορείς να βρεις απλώς τα πάντα από κρέατα και να ψωνίσεις κάτω από τους ήχους της rock, αφού ο Γιάννης κάθε πρωί που ανοίγει το μαγαζί βάζει στο dvd player που έχει πάνω δεξιά του, live από τους Blue Oyster Cult, τους Led Zeppelin, τον Rory Gallagher κι όλα αυτά που άκουγε μικρός.

Διαβάστε όλη τη συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη Μαρόλη και δείτε φωτογραφίες από το κρεοπωλείο του στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ