Το θαύμα του Photoshop: H Lady Gaga πριν και μετά την επεξεργασία της εικόνας - iefimerida.gr

Το θαύμα του Photoshop: H Lady Gaga πριν και μετά την επεξεργασία της εικόνας

Το θαύμα του Photoshop: H Lady Gaga πριν και μετά την επεξεργασία της εικόνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυμηθείτε την διαφημιστική καμπάνια της Lady Gaga για τις τσάντες Versace που κυκλοφόρησε πέρυσι; Η σταρ φαινόταν εντυπωσιακή, ωστόσο η εικόνα μάλλον δεν ήταν πραγματική, αφού πρόσφατα διέρρευσαν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο της.

Σίγουρα στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Huffington Post, η τραγουδίστρια μοιάζει διαφορετική και είναι εμφανής η παρέμβαση του Photoshop για την βελτίωση της εικόνας. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ακόμα και το μακιγιάζ της έχει προστεθεί ψηφιακά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά Gaga έχει αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης για την επεξεργασία των φωτογραφιών της. Ηδη το 2012 υπήρχε μεγάλη συζήτηση για το εξώφυλλο της στη Vogue. Παρόλα αυτά , αν λάβουμε υπόψη πόσο πολύ μακιγιάζ χρησιμοποιεί στις εμφανίσεις τις τότε το δέρμα της φαίνεται ευτυχώς υγιές ακόμα.

Το θαύμα του Photoshop: H Lady Gaga πριν και μετά την επεξεργασία της εικόνας | iefimerida.gr 0
Το θαύμα του Photoshop: H Lady Gaga πριν και μετά την επεξεργασία της εικόνας | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga versace Photoshop φωτογράφηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ