Ενας νεκρός και δυο τραυματίες από σφοδρό τροχαίο με νταλίκα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Ενας νεκρός και δυο τραυματίες από σφοδρό τροχαίο με νταλίκα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα, στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος – Πυλαίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νταλίκα που κινούνταν προς τα δυτικά, εξετράπη της πορείας της -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το βαρύ, όπως γράφει το thestival.gr, όχημα ξέφυγε της πορείας του, χτύπησε στο προστατευτικό διάζωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτυπώντας με διερχόμενα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και ένα τζιπ, με βουλγαρικές πινακίδες, το οποίο και καταπλάκωσε. Ο νεκρός φέρεται να είναι ο οδηγός του τζιπ, ενώ αυτή την ώρα η πυροσβεστική επιχειρεί να απεγκλωβίσει τους υπόλοιπους επιβάτες του οχήματος.

Στο σημείο δημιουργήθηκε σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς το ρεύμα προς δυτικά έχει κλείσει, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ