Ζωή Ράπτη, η πρώην σύζυγος του Μάκη Βορίδη, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζωή Ράπτη, η πρώην σύζυγος του Μάκη Βορίδη, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομορφη και λαμπερή εμφανίστηκε στο πάνελ με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η δικηγόρος Ζωή Ράπτη, η πρώτη σύζυγος του Μάκη Βορίδη, η οποία θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Η Ζωή Ράπτη είναι δικηγόρος Αθηνών στο Συμβούλιο της Επικρατείας με ειδίκευση στο Δίκαιο του Περιβάλλοντος και της Χωροταξίας. Εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Δήμων και Περιφερειών. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ψυχικού, μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΚΕ.

και στον δεύτερο, με την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου, κουμπάρος ήταν o ίδιος ο Ζαν-Μαρί Λεπέν. Τότε μάλιστα, μπρος στον φόβο επεισοδίων, είχε αποκλειστεί ο Αγ. Διονύσιος στο Κολωνάκι από διμοιρίες των ΜΑΤ! Χαριτολογώντας, πριν από το μυστήριο ο αδερφός του Κώστας έλεγε: «Στον πρώτο γάμο, ρε Μάκη, ήρθε η αστυνομία, στον δεύτερο τα ΜΑΤ, στον τρίτο τι θα γίνει, θα μπουν τα τανκς;».Στο πρώτο γάμο του Μάκη Βορίδη με τη δικηγόρο Ζωή Ράπτη κουμπάρος ήταν ο Ευτύχιος Βορίδης, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και προσωπικός ιατρός του Κων/νου Γ. Καραμανλή

«Η απάντηση είναι όχι. Γιατί δεν προβλέπεται τρίτος γάμος» έχει πει ο ίδιος ο Μάκης Βορίδης.


Το βιογραφικό της Ζωής Ράπτη, όπως το ανέβασε η ίδια στο facebook:

Γεννήθηκα στo Νέο Ψυχικό και κατοικώ στο Ψυχικό 35 χρόνια. Κόρη του Γεωργίου Ράπτη ( Μηχανολόγου ΕΜΠ) και της Ελένης Λαμπροπούλου-Ράπτη, (Αρχιτέκτονος ΕΜΠ ), έχω ένα γιό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, 8 ετών σήμερα. Θέλω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε ένα προάστιο όμορφο, λειτουργικό και βιώσιμο. Σε μια γειτονιά ασφαλή, σε μια πόλη όπου ο πολιτισμός και η ανθρώπινη ευαισθησία θα είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας.

Οι Σπουδές μου

Η Επαγγελματική διαδρομή μου

Η πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Εβγαινε συχνά στα πάνελ ως υποψήφια δήμαρχος Ν. Ψυχικού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ