Τέρμα οι παραλίες, η άμμος και τα μαγιό -Τώρα το βόλεϊ παίζεται στο χιόνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τέρμα οι παραλίες, η άμμος και τα μαγιό -Τώρα το βόλεϊ παίζεται στο χιόνι [εικόνες]

Τέρμα οι παραλίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση ενδεχομένως να προκαλέσει κατάθλιψη στους όψιμους φίλους του βόλεϊ. Εκείνους που άρχισαν να ασχολούνται με το άθλημα χάρη στην καλοκαιρινή έκδοσή του, που προϋποθέτει «καυτά» μπικίνι και βουτιές στην άμμο. Γιατί η νέα μόδα λέγεται snow volley.

Τα θερμικά εσώρουχα και οι μάλλινοι σκούφοι παίρνουν τη θέση των μικροσκοπικών μαγιό σε αυτή τη νέα τρέλα του βόλεϊ στο χιόνι, η οποία εμφανίστηκε στις Αλπεις. Κάτι σαν... μπιτς βόλεϊ δηλαδή, απλά παίζεται σε υψόμετρο 2.000 μ., σε λευκή «σκόνη» και με τους σκιέρ να περνούν από δίπλα.

Αν και η πρώτη εμφάνισή του έγινε πριν από μερικά χρόνια, τώρα το άθλημα έχει εξελιχθεί και πλέον διαθέτει τη δική του σειρά αγώνων, που περνά από την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ελβετία. Με εξαίρεση τον ενδυματολογικό κώδικα παικτών και θεατών που είναι πολύ διαφορετικός, η ατμόσφαιρα δεν απέχει ιδιαίτερα από εκείνη του μπιτς βόλεϊ, αφού υπάρχουν ζωηρές τσιρλίντερ και δυνατή χορευτική μουσική που μετατρέπει τις αναμετρήσεις σε πάρτι.

Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι, οι ενέργειες των παικτών μπορεί να είναι ίδιες, αλλά η μεγάλη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι το γεγονός ότι κάθε τόσο γλιστρούν και πέφτουν.

Τέρμα οι παραλίες, η άμμος και τα μαγιό -Τώρα το βόλεϊ παίζεται στο χιόνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τέρμα οι παραλίες, η άμμος και τα μαγιό -Τώρα το βόλεϊ παίζεται στο χιόνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τέρμα οι παραλίες, η άμμος και τα μαγιό -Τώρα το βόλεϊ παίζεται στο χιόνι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τέρμα οι παραλίες, η άμμος και τα μαγιό -Τώρα το βόλεϊ παίζεται στο χιόνι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Άλπεις χιόνι μπιτς βόλεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ