Ιωάννα Λίλη -Η Ελληνίδα εκθαμβωτική Τζολί που παράτησε το μόντελινγκ για τα μάτια του Θοδωρή Ζαγοράκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιωάννα Λίλη -Η Ελληνίδα εκθαμβωτική Τζολί που παράτησε το μόντελινγκ για τα μάτια του Θοδωρή Ζαγοράκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως χθες, ξεκινά ένα νέο αγώνα, διαρκείας αυτή τη φορά, στο γήπεδο της πολιτικής. Από χθες και μέχρι τις 25 Μαΐου θα δώσει τη μάχη για μια θέση στην Ευρωβουλή με τη ΝΔ. Στο πλάι του θα βρίσκεται, όπως άλλωστε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, η σύζυγός του Ιωάννα Λίλη. Το κορίτσι που εντυπωσίασε τους πάντες όταν πρωτοεμφανίστηκε στην εγχώρια σόουμπιζ το 2001, μοίραζε εγκεφαλικά με τις σέξι φωτογραφίσεις του επί χρόνια και ξαφνικά, όταν το 2006 γνώρισε τον τότε αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου... εξαφανίστηκε.

Η Ιωάννα Λίλη αποτέλεσε το ελληνικό sex symbol της δεκαετίας του 2000. Playmate 2001, κέρδισε τον τίτλο επάξια με την εκθαμβωτική μεσογειακή ομορφιά της. Ακολούθησαν αμέτρητες φωτογραφήσεις σε ανδρικά και γυναικεία περιοδικά, μερικές εκ των οποίων έμειναν στην ιστορία, όπως αυτή το 2005 για το περιοδικό Max η οποία ήταν και η τελευταία της. Εκτοτε η θρυλική Playmate εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητα και επικεντρώθηκε στο ρόλο της συζύγου και της μητέρας των δύο της παιδιών, μέχρι πρόσφατα όταν και ανέλαβε την παρουσίαση της απογευματινής εκπομπής του Μακεδονία Tv στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της.

Η γνωριμία Λίλη-Ζαγοράκη

«Η αρχή της γνωριμίας μας μοιάζει με σίκουελ ταινίας», λέει η ίδια όταν μιλά για τη γνωριμία της με τον άσσο του ποδοσφαίρου και σημερινό υποψήφιο ποδοσφαιριστή. «Για μια βδομάδα μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο, χωρίς να έχουμε βρεθεί. Η γνωριμία έγινε μέσω του μάνατζερ του άντρα μου, όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και μου λέει "σε παίρνει τηλέφωνο ο Ζαγοράκης, γιατί δεν το σηκώνεις;". Και εγώ είπα "δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, τον θαυμάζω για αυτό που πρόσφερε στην Ελλάδα. Αλλά δεν με έχει πάρει τηλέφωνο" και μου λέει "σε πήρε, σε πήρε". Με πήρε τηλέφωνο, κι εγώ είχα μια αμηχανία. Του μιλούσα στον πληθυντικό, του έλεγα "Κύριε Ζαγοράκη" και μου λέει "Θόδωρος, μπορούμε να κόψουμε τον πληθυντικό;". Μετά του έλεγα ότι τον θαυμάζω και ότι ήταν πολύ σημαντικό αυτό που προσέφερε στην Ελλάδα και εκείνος μου λέει "Εντάξει, να σε πάρω μετά την προπόνηση;". Έτσι έγινε, με πήρε τηλέφωνο αλλά έπρεπε να πάει με την αποστολή στο Καζακστάν και μιλούσαμε για μία εβδομάδα στα τηλέφωνα», είπε πρόσφατα η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή για τη γνωριμία της με τον σημερινό υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Ο hot-αθόρυβος γάμος και τα παιδιά

Ο γάμος Ζαγοράκη Λίλη έγινε το Νοέμβριο του 2006, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού, σε έναν από τους πιο hot, αλλά και πιο «αθόρυβους» γάμους της χρονιάς. Κουμπάρος ήταν ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες ελάχιστους φίλους και με απόλυτη μυστικότητα. Η ευτυχία τους ολοκλήρώθηκε το 2007 με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίας, ενώ τον Αύγουστο του 2010 ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καλωσορίζοντας στη ζωή τον γιο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ