Ομαδικό «άκυρο» από την ΕΠΟ σε ΠΑΕ της Σουπερλίγκας: Επτά ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση - iefimerida.gr

Ομαδικό «άκυρο» από την ΕΠΟ σε ΠΑΕ της Σουπερλίγκας: Επτά ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις 11 από τις 18 ΠΑΕ της Σουπερλίγκας δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τους φακέλους που κατέθεσαν στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο για Πλατανιά, Βέροια, ΠΑΣ, Εργοτέλη, Αρη, Πανιώνιο και ΟΦΗ.

Οι 7 ΠΑΕ που δεν πήραν αδειοδότηση έχουν δικαίωμα εντός πέντε ημερών να υποβάλουν έφεση και να δεν αλλάξει κάτι θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν μόλις 3 μεταγραφές άνω των 24ων και απεριόριστες Ελλήνων παικτών κάτω των 24ων.
Για να γίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα πρέπει να έχουν και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Για την ιστορία αδειοδότηση πήραν οι Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός και Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ