Ενα Υποβρύχιο στο κέντρο της Αθήνας -Η απίθανη ταβέρνα με τα εκπληκτικά και φθηνά μαγειρευτά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα Υποβρύχιο στο κέντρο της Αθήνας -Η απίθανη ταβέρνα με τα εκπληκτικά και φθηνά μαγειρευτά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφήνοντας πίσω την Πανεπιστημίου και περπατώντας προς την Σταδίου, στην οδό Αιόλου 102, υπάρχει μια υπόγεια στοά. Κατεβαίνοντας την σκάλα, ξεπροβάλλει ένα μαγαζί που μοιάζει με παλιό κουτούκι. Καρέκλες καφενείου, πράσινα τραπέζια ζωγραφισμένα στο χέρι, εικόνες του βυθού στους τοίχους, βιτρίνες με σαλάτες και πιάτα.

Μπορεί το Υποβρύχιο να θυμίζει θάλασσα, όπως σημειώνει και το Popaganda.gr, όμως το υπόγειο αυτό εστιατόριο δεν προσφέρει μόνο ψάρι και θαλασσινά. Το ατού του είναι τα μαγειρευτά του, τα οποία δεν είναι σταθερά κάθε μέρα, αλλά μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το τι καλό μαγείρεψε ο – εκ Βουλγαρίας ορμώμενος – Milen, από την ταμπέλα στην οποία αναγράφονται τα πιάτα ημέρας, πριν κατηφορίσει για την στοά.

«Περιηγηθείτε» στο Υποβρύχιο, δείτε τι μπορείτε να φάτε εκεί, φωτογραφίες από το μαγαζί και πού ακριβώς θα το βρείτε στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ