Δεν άντεξε στη... σύνταξη ο Μάικλ Φελπς -Ο αθλητής με τα περισσότερα Ολυμπιακά μετάλλια, επιστρέφει στους αγώνες - iefimerida.gr

Δεν άντεξε στη... σύνταξη ο Μάικλ Φελπς -Ο αθλητής με τα περισσότερα Ολυμπιακά μετάλλια, επιστρέφει στους αγώνες

Δεν άντεξε στη... σύνταξη ο Μάικλ Φελπς -Ο αθλητής με τα περισσότερα Ολυμπιακά μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που αποφάσισε να βγάλει οριστικά -όπως φαινόταν τότε- το σκουφάκι και τα γυαλιά του, μία ερώτηση δεχόταν διαρκώς ο Μάικλ Φελπς. Πότε θα επιστρέψει στην πισίνα. Οσες φορές κι αν απάντησε αρνητικά, όσο κι αν επέμενε ότι ο πρωταθλητισμός τελείωσε για εκείνον, ο Αμερικανός κολυμβητής δεν έπεισε. Και όσοι περίμεναν την επιστροφή του δικαιώθηκαν.

Δύο χρόνια μετά την απόφασή του να... συνταξιοδοτηθεί, ο πιο επιτυχημένος αθλητής σε Ολυμπιακούς αγώνες, επανέρχεται στην ενεργό δράση. Ο 28χρονος, που έχει ανέβει 22 φορές στο βάθρο της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης θα πάρει μέρος σε ένα μίτινγκ στην Αριζόνα, στα τέλη Απριλίου.

Ο προπονητής του, Μπομπ Μπάουμαν, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, κάνοντας λόγο απλά για μία δοκιμαστική επιστροφή. Ομως όλοι υπολογίζουν πως αυτό είναι το πρώτο βήμα για την απόλυτη επαναφορά του Φελπς, με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.

Ο Φελπς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έπειτα από την κατάκτηση του 18ου χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου του στο Λονδίνο, το 2012. Και όπως το έθεσε η Ντάρα Τόρες, τα νέα δεν είναι καλά για τους αντιπάλους του. «Λυπάμαι εκείνους τους κολυμβητές που πίστεψαν ότι είχαν περισσότερες ελπίδες για ένα μετάλλιο όταν τον είδαν να φεύγει», είπε η Αμερικανίδα κολυμβήτρια, κάτοχος 12 Ολυμπιακών μεταλλίων για τον συναθλητή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ