Η αχανής νέα έπαυλη της Σοφία Βεργκάρα -Με 10,6 εκατ. δολάρια πήρε μέχρι και κελάρι 3.000 μπουκαλιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αχανής νέα έπαυλη της Σοφία Βεργκάρα -Με 10,6 εκατ. δολάρια πήρε μέχρι και κελάρι 3.000 μπουκαλιών [εικόνες]

Η αχανής νέα έπαυλη της Σοφία Βεργκάρα -Με 10
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξοδεύτηκε, αλλά άξιζε τον κόπο. Η Σοφία Βεργκάρα διέθεσε 10,6 εκατομμύρια δολάρια για τη νέα έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς, εκεί όπου μπορεί να περνά την ώρα της στην πισίνα, το γυμναστήριο, το τεράστιο κελάρι ή απλά περπατώντας στα αμέτρητα δωμάτια.

Η 41χρονη ηθοποιός δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το ποσό, μια και σύμφωνα με το Forbes την περίοδο 2012-2013 έβγαλε 30 εκατομμύρια. Η ιταλικού στυλ βίλα της έχει επτά κρεβατοκάμαρες και εννιά μπάνια, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός έχει πλέον ένα κελάρι 3.000 μπουκαλιών, αίθουσα κινηματογράφου και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που διαθέτει και σάουνα σύμφωνα με την Daily Mail.

Αν πάλι δεν θέλει να... κλειστεί μέσα, μπορεί να κάνει βουτιές στην πισίνα της. Αλλωστε, γύρω από την έπαυλη υπάρχουν τόσα δέντρα που δεν μπορούν να τη δουν αδιάκριτα μάτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ