Η πιο περίεργη τιμωρία: Του ζήτησαν να καθίσει σε κεντρικό δρόμο και να κρατάει πινακίδα «Είμαι νταής» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πιο περίεργη τιμωρία: Του ζήτησαν να καθίσει σε κεντρικό δρόμο και να κρατάει πινακίδα «Είμαι νταής» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαστήριο στο Οχάιο των ΗΠΑ επέβαλε στον 62χρονο Έντμοντ Αβίβ να καθίσει σε μια γωνιά του δρόμου κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε «είμαι νταής».

Ο δικαστής του δικαστηρίου επέβαλε στον 62χρονο, που κατηγορείται για την επί 15 χρόνια παρενόχληση ενός γείτονά του και των ανάπηρων παιδιών του, αυτή την πρωτότυπη τιμωρία.

Η πινακίδα, που έπρεπε να κρατάει επί πέντε τουλάχιστον ώρες, έγραφε: «Είμαι ένας νταής! Πειράζω παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεν σέβομαι αυτούς που είναι διαφορετικοί από εμένα. Οι πράξεις μου δεν αντικατοπτρίζουν τον σεβασμό για την διαφορετικότητα της κοινότητας στην οποία ζω».

Ο 62χρονος, γράφει η Huffington Post, είχε έντονες διαμάχες με τη γειτόνισσά του, Σάντρα Πρα.

Η γυναίκα έχει δύο ενήλικα υιοθετημένα παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές, εγκεφαλική παράλυση και επιληψία, ενώ ο άνδρας της πάσχει από άνοια και ο γιος της είναι παράλυτος.

Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε, ότι ο 62χρονος γείτονάς της, αντιμετώπιζε την οικογένειά της με ρατσιστικό τρόπο, την έφτυσε αρκετές φορές και έριχνε περιττώματα σκύλου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του γιου της.

Η πιο περίεργη τιμωρία: Του ζήτησαν να καθίσει σε κεντρικό δρόμο και να κρατάει πινακίδα «Είμαι νταής» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η πιο περίεργη τιμωρία: Του ζήτησαν να καθίσει σε κεντρικό δρόμο και να κρατάει πινακίδα «Είμαι νταής» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η πιο περίεργη τιμωρία: Του ζήτησαν να καθίσει σε κεντρικό δρόμο και να κρατάει πινακίδα «Είμαι νταής» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ