Καταγράφοντας τις εκκεντρικές στιγμές της καθημερινότητας -Ασυνήθιστα ασπρόμαυρα πορτραίτα συνηθισμένων ανθρώπων [εικόνες] - iefimerida.gr

Καταγράφοντας τις εκκεντρικές στιγμές της καθημερινότητας -Ασυνήθιστα ασπρόμαυρα πορτραίτα συνηθισμένων ανθρώπων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Thomas Alleman ξεκίνησε να γράφει για μια πολιτική εφημερίδα στο Lansing του Μίσιγκαν των ΗΠΑ, στις αρχές του 1980.

Παρά το γεγονός ότι του άρεσε το στιλ γραψίματος στο συγκεκριμένο έντυπο, εντούτοις δεν ήταν ενθουσιασμένος με τις φωτογραφίες. Έτσι, άρχισε να διδάσκεται τα μυστικά της φωτογραφίας με εντυπωσιακά γοργό τρόπο.

Ο Alleman άρχισε να καλύπτει ειδησεογραφικά γεγονότα για τοπικές εφημερίδες, αργότερα μεταπήδησε σε έντυπα με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο και γρήγορα η καριέρα του ως φωτορεπόρτερ άρχισε να απογειώνεται. Έγινε ένας επιτυχημένος φωτογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά, με σημαντικές δημοσιεύσεις και αμέτρητα βραβεία.

Στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο Alleman ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο πρότζεκτ «Social Studies». Πρόκειται για ασπρόμαυρες εκκεντρικές στιγμές από την καθημερινότητα κοινών θνητών, έτσι όπως τις κατέγραψε με μια κάμερα Nikon.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ