Ο Χωμενίδης κατακεραυνώνει διακεκριμένους δημοσιογράφους και καλλιτέχνες που «κοσμούν τα ψηφοδέλτια» - iefimerida.gr

Ο Χωμενίδης κατακεραυνώνει διακεκριμένους δημοσιογράφους και καλλιτέχνες που «κοσμούν τα ψηφοδέλτια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο όπου ονόματα επώνυμων δημοσιογράφων και ανθρώπων των τεχνών κυριάρχησαν, λόγω της απόφασής τους να είναι υποψήφιοι σε ευρωψηφοδέλτια -με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει τις περισσότερες συζητήσεις-, ο Χρήστος Χωμενίδης δεν διστάζει να πει την γνώμη του για όσους «κοσμούν» τα ψηφοδέλτια, όπως λέει.

Γράφει χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, συγγραφείς κοσμούν τα ψηφοδέλτια.
Τους διαφεύγουν, κατά τη γνώμη μου, δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η θέση του αιρετού άρχοντα δεν αποτελεί ανταμοιβή της κοινωνίας για την όποια προσφορά τους, πόσω δε μάλλον τιμητική αποστρατεία. Απαιτεί σκληρότατη δουλειά και προϋποθέτει την ανάλογη κατάρτιση. Δεύτερον, ότι το ύπατο αξίωμα σε μια δημοκρατία δεν είναι αυτό του πολιτικού αλλά του πολιτικοποιημένου και ενεργού "απλού" πολίτη.
Όσο για μένα, δεν σκοπεύω να καβατζώσω καμιά θέση σε κανένα πρυτανείο. Όσο ζω, θα βρίσκομαι στις επάλξεις της τέχνης μου. Της γραφής.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ