Υμνοι της Huffington Post για τον Καρνέζη: Εμφάνιση... Σούπερμαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Υμνοι της Huffington Post για τον Καρνέζη: Εμφάνιση... Σούπερμαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ισπανία παραμιλούσαν - οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα από τα νεύρα τους, οι υπόλοιποι από ενθουσιασμό. Στην Ελλάδα όλοι τον «χειροκρότησαν». Αλλά η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ορέστη Καρνέζη, μάγεψε μέχρι και την Huffington Post.

Ο τερματοφύλακας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της Γρανάδα επί της Μπαρτσελόνα, αφήνοντας πίσω τους Καταλανούς στο κυνήγι του πρωταθλήματος και όλοι μιλούσαν για τις σωτήριες επεμβάσεις του και κυρίως για την απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ από τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Ορέστης Καρνέζης δεν έκανε άλμα πάνω από ψηλό κτίριο, ούτε ξεπέρασε σε ταχύτητα μία σφαίρα ή αποδείχθηκε πιο ισχυρός από τρένο. Παρόλα αυτά, ο τερματοφύλακας της Γρανάδα έκανε μία εμφάνιση χάρη στην οποία θα μπορούσε κανείς να τον μπερδέψει με τον Σούπερμαν» γράφει η Huffington Post για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή, ενώ χαρακτηρίζει ως «θαυματουργή» την απόκρουσή του στο φάουλ του Μέσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ