Η νεαρή όμορφη ηθοποιός που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ -Τι γύρευε στο πάνελ η Λουκία Μιχαλοπούλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νεαρή όμορφη ηθοποιός που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ -Τι γύρευε στο πάνελ η Λουκία Μιχαλοπούλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μελαχρινή όμορφη νεαρή γυναίκα ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση των βιογραφικών των υποψηφίων της ΔΗΜΑΡ για τις ευρωεκλογές. Δεν πρόκειται για καμιά από τις υποψήφιες, αλλά για την... παρουσιάστρια του ψηφοδελτίου, την 32χρονη ηθοποιό Λουκία Μιχαλοπούλου.

Η Λουκία Μιχαλοπούλου, όπως σημειώνει και η εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία παρά το γεγονός ότι στο ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» τον Απρίλιο του 2010 απαντώντας στην ερώτηση «πολιτικά υπάρχει κάποιο κόμμα που σας κάνει να ελπίζετε για το τέλος της μιζέριας;», απαντούσχε «όχι. Απλά όχι», είναι η μία από τους 181 ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών που τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψαν το κείμενο υποστήριξης της ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία.

Η γενημένη το 1982 Λουκία Μιχαλοπούλου έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και έχει συνεργαστεί στο θέατρο που σπουδαίου ηθοποιούς ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν οι:Λευτέρης Βογιατζής, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιώργος Κιμούλης, Στάθης Λιβαθυνός.

Στον κινηματογράφο, έλαβε μέρος στις ταινίες «Valse Sentimentale» της Κωνσταντίνας Βούλγαρη, «Ώρες κοινής ησυχίας» της Κατερίνας Ευαγγελάκου και «Ταξίδι στη Μυτιλήνη» του Λάκη Παπαστάθη.

Η ερμηνεία της στον ρόλο της Χίλντε στο έργο του Ερρίκου Ίψεν «Η κυρία από τη θάλασσα» σε σκηνοθεσία Έρικ Στούμπε που ανέβηκε στο Εθνικό Θέατρο το 2010 , καθώς ο ρόλος της ως Τέσσα στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Τόκος» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή, που παίχθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2010 από τη Νέα Σκηνή, της χάρισαν το 2011 την ύψιστη θεατρική διάκριση στην Ελλάδα, την «Καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη.

Στο σινεμά αντίστοιχα η συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Βούλγαρη για το «Valse Sentimental» της χάρισε το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2007.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ