H Mercedes M-Class θα αποκτήσει και έκδοση κουπέ, την MLC - iefimerida.gr

H Mercedes M-Class θα αποκτήσει και έκδοση κουπέ, την MLC

H Mercedes M-Class θα αποκτήσει και έκδοση κουπέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mercedes θα παρουσιάσει στην έκθεση του Πεκίνου, που ξεκινά στις 20 Απριλίου, το Concept Coupe SUV, το πρωτότυπο ενός νέου μεγάλου τετρακίνητου, που θα έχει αμάξωμα αλά κουπέ και θα ανταγωνίζεται απευθείας την X6 της BMW.

Η βάση της θα είναι φυσικά η M-Class, ενώ χαρακτηριστική θα είναι η κλίση της οροφής στο πίσω μέρος, που θα εξασφαλίζει κατά κύριο λόγο αυτό το επιθυμητό στυλ κουπέ. Από κει και πέρα οι πόρτες θα είναι πέντε, και οι κινητήρες θα ξεκινούν κατά πάσα πιθανότητα από τους βασικούς βενζίνης και πετρελαίου και θα καταλήγουν στις top εκδοχές όπως είναι οι 8κύλινδρες και 12κύλινδρες ML63 και ML65 AMG αντίστοιχα.

Όπως είπαμε η MLC, μιας και αυτό θα είναι μάλλον το όνομα του μοντέλου παραγωγής, βρίσκεται στο στάδιο του πρωτότυπου, αλλά το πράσινο φως για την παραγωγή της προς τα τέλη του 2015 στο εργοστάσιο της Mercedes στις ΗΠΑ έχει ήδη δοθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουπέ Mercedes M-Class
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ