Υπάρχει διάφανο καπό; Το πρωτότυπο Land Rover Discovery Vision λέει πως ναι. - iefimerida.gr

Υπάρχει διάφανο καπό; Το πρωτότυπο Land Rover Discovery Vision λέει πως ναι.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Land Rover θα παρουσιάσει στην έκθεση της Νέας Υόρκης το πρωτότυπο της νέας γενιά του Discovery, το οποίο θα έχει και ένα τεχνολογικό high light, που δεν είναι άλλο από ένα διάφανο καπό.

Διάφανο καπό; Και για ποιο λόγο; Ο λόγος είναι προκειμένου ο οδηγός να ξέρει όταν βγει από την άσφαλτο και με τη βοήθεια μια κάμερας, η εικόνα της οποίας θα προβάλλεται στο Head Up Display, που πατούν ανά πάσα στιγμή οι τροχοί.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω είναι δύο: το πρώτο αν υπάρχει πραγματικά ανάγκη για ένα τέτοιο σύστημα και το δεύτερο αν είναι τεχνικά εφικτό. Η απάντηση και στα δύο είναι όχι. Για το πρώτο γιατί ελάχιστοι θα κάνουν off road με ένα μεγάλο, βαρύ τζιπ αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ και για το δεύτερο γιατί αυτό λένε και οι ίδιοι οι μηχανικοί της Land Rover.

Για ποιο λόγο να παρουσιάσει η βρετανική εταιρεία το σύστημα στο καινούργιο concept car της; Μα γιατί η αποστολή των πρωτοτύπων είναι και να εντυπωσιάσουν και αυτό με το διάφανο καπό είναι 100% εγγυημένο.

Υπάρχει διάφανο καπό; Το πρωτότυπο Land Rover Discovery Vision λέει πως ναι. | iefimerida.gr 0
Υπάρχει διάφανο καπό; Το πρωτότυπο Land Rover Discovery Vision λέει πως ναι. | iefimerida.gr 1
Υπάρχει διάφανο καπό; Το πρωτότυπο Land Rover Discovery Vision λέει πως ναι. | iefimerida.gr 2
Υπάρχει διάφανο καπό; Το πρωτότυπο Land Rover Discovery Vision λέει πως ναι. | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ