Τι είπαν στην εισαγγελέα οι τρεις υπάλληλοι της Βουλής για το βίντεο Μπαλτάκου -Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Τι είπαν στην εισαγγελέα οι τρεις υπάλληλοι της Βουλής για το βίντεο Μπαλτάκου -Κασιδιάρη

Τι είπαν στην εισαγγελέα οι τρεις υπάλληλοι της Βουλής για το βίντεο Μπαλτάκου -
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλείνει την ερχόμενη εβδομάδα η δικογραφία για την παράνομη βιντεοσκόπηση της συνομιλίας Μπαλτάκου - Κασιδιάρη από τον τελευταίο, με την εισαγγελέα Καλλιόπη Νταγιάντα να στέλνει όπως όλα δείχνουν τον φάκελλο στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του βουλευτή , ώστε στη συνέχεια να ασκηθεί σε βάρος του Δίωξη για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.Το πρωί το κατώφλι της εισαγγελίας πέρασαν τρεις υπάλληλοι της βουλής οι οποίοι, ωστόσο δεν προσέφεραν και πολλά στην έρευνα ,καθώς έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την επίμαχη συνάντηση των δυο ανδρών.

Οι μάρτυρες κλήθηκαν καθώς κατονομάστηκαν από τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης ότι επισκέφθηκαν το γραφείο του την ώρα της επίμαχης συνάντησης, με προφανή σκοπό να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι δεν επρόκειτο για μια κρυφή συνάντηση με τον Ηλία Κασιδιάρη , αλλά για μια επαφή που έγινε υπό το φως του ήλιου και όχι πίσω από κλειστές πόρτες.

Σε ανακριτικό επίπεδο, οι εφέτες έδειξαν σήμερα τον δρόμο για τη φυλακή σε ένα ακόμη κατηγορούμενο που συμμετείχε στην επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη και φέρεται ως ενεργό μέλος της τοπικής του Πειραιά.

Την Δευτέρα έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο Γιώργος Ρουπακιάς ενώ την Τρίτη ο Γιάννης Καζάτζογλου, που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ