Τι κοινό έχει η Χάιντι Κλουμ με την Κάρι Μπράντσο από το Sex & Τhe City; - iefimerida.gr

Τι κοινό έχει η Χάιντι Κλουμ με την Κάρι Μπράντσο από το Sex & Τhe City;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι εξαρτημένη και ντρέπεται πολύ γι αυτό, λέει η Χάντι Κλουμ. Τι είναι αυτό όμως στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί;« Έχω περίπου 2.000 ζευγάρια παπούτσια, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να σταματήσω να αγοράζω», δηλώνει το σούπερ μόντελ και διερωτάται «Είναι πολύ κακό αυτό;»

Είναι, ωστόσο, οργανωμένη. Όπως λέει, είναι στη βιομηχανία της μόδας πάνω από 20 χρόνια και έχει συλλέξει πολλά κομμάτια από σχεδιαστές, τόσο σε παπούτσια, όσο και σε τσάντες, τα οποία έχει οργανωμένα με τάξη – και με φωτογραφίες -στο υπόγειο, για να τα αφήσει....προίκα στις δύο κόρες της, που σήμερα είναι εννέα και τεσσάρων ετών.

Την ίδια αδυναμία στα παπούτσια και δη στα ακριβά είχε και η πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς σήριαλ Sex & The City, Κάρι Μπράντσο, με ιδιαίτερη προτίμηση στους σχεδιαστές Manolo Blahniks, Christian Louboutins και Jimmy Choos.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ