Eπάγγελμα: Καλλιεργητής κροκόδειλου για να τους κάνουν τσάντες [βίντεο] - iefimerida.gr

Eπάγγελμα: Καλλιεργητής κροκόδειλου για να τους κάνουν τσάντες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φάρμα Νιανιάμα της Ζιμπάμπουε η καλλιέργεια κροκόδειλου είναι επάγγελμα. Περιέχει 50.000 ερπετά τα οποία υφίστανται ειδική διατροφή για να μην είναι βίαια και σκοτώνονται στους 30 μήνες, για να πουληθούν για προϊόντα πολυτελείας.

Τα ερπετά που εμφανίζονται στο παρακάτω βίντεο έχουν μπει σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής: ούτε κρέας, ούτε ψάρι, κυρίως για λόγους οικονομίας, αλλά και γιατί η χορτοφαγία τα κάνει λιγότερο βίαια και το δέρμα τους γίνεται πιο μαλακό.
Ο επικεφαλής της φάρμας κροκοδείλων Ολιβερ Καμουντίνου, μίλησε στο Reuters και εξήγησε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ενόχλησε καθόλου την αγορά πολυτελών ειδών και οι δουλειές του πάνε μια χαρά. Το δέρμα κροκόδειλου πωλείται από τη Ζιμπάμπουε προς 350 ευρώ το κομμάτι και καταλήγει σε είδη πολυτελείας πολλών χιλιάδων ευρώ.
Η αγορά κροκόδειλου γνωρίζει μεγάλη άνθηση χάρη στο γεγονός ότι μεγάλες φίρμες γαλλικές επιμένουν να προσφέρουν τσάντες, παπούτσια, ζώνες και άλλα είδη από το δέρμα του.


Mια τσάντα Birkin της μάρκας Hermes κοστίζει 27.000 δολάρια

Και φυσικά τσάντα τέτοια φοράει η Βικτόρια Μπέκαμ

Μποτάκι Dior κροκόδειλου €1,269.66

Kαι τσάντες σε όλες τις μάρκες

Η προηγούμενη είναι Dior, η παρακάτω είναι Ηermes:

Παπούτσια Salvatore Ferragemo από κροκόδειλο, ανδρικά:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ