Πεντάωρη στάση εργασίας στα Δημόσια Νοσοκομεία την Παρασκευή - iefimerida.gr

Πεντάωρη στάση εργασίας στα Δημόσια Νοσοκομεία την Παρασκευή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι θα προχωρήσουν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, τις προνοιακές μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) έπειτα από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται για τα προβλήματα που προκαλεί, όπως επισημαίνει, η διαδικασία της διαθεσιμότητας των περίπου 1000 οδηγών του ΕΣΥ, η οποία θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα, κάνοντας λόγο για «λειτουργικό χάος» στα Νοσοκομεία ζητώντας την άμεση ανάκληση των διαθεσιμοτήτων.

Οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν συγκεντρώσεις στις 12:00 το μεσημέρι για τα Νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου έξω από το Υπουργείο Υγείας και για την περιφέρεια έξω από τις Υγειονομικές Περιφέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ