Εισαγγελέας για τους δύο οπαδούς της ΧΑ: Σκότωσαν και πήγαν στο κέντρο της Αθήνας για το γύρο του θριάμβου - iefimerida.gr

Εισαγγελέας για τους δύο οπαδούς της ΧΑ: Σκότωσαν και πήγαν στο κέντρο της Αθήνας για το γύρο του θριάμβου

Εισαγγελέας για τους δύο οπαδούς της ΧΑ: Σκότωσαν και πήγαν στο κέντρο της Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενοχή των Χρήστου Στεργιόπουλου και Διονύση Λιακόπουλου για τη δολοφονία του 27χρονου Σαχζάτ Λούκμαν πριν από ένα χρόνο στα Πετράλωνα πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού ορκωτού δικαστηρίου στο εδώλιο του οποίου κάθισαν οι δύο νεαροί που φέρονται ως οπαδοί της Χρυσής Αυγής.

Για την εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι σκότωσαν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τραυματίζοντας το άτυχο θύμα με επτά μαχαιριές «συναποφάσισαν να αφαιρέσουν τη ζωή ενός αθώου άνδρα. Ποιο πλήγμα ήταν το θανατηφόρο δεν έχει σημασία. Οι δράστες ήταν από την αρχή αποφασισμένοι».

Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί των κατηγορουμένων για προηγούμενη διένεξη με το θύμα δεν αντέχουν στη λογική είπε στην αγόρευση της η εισαγγελέας, υποστηρίζοντας πως οι δράστες μετά την πράξη τους απομακρύνθηκαν από τη σκηνή του εγκλήματος ατάραχοι. «Δεν πήγαν στο σπίτι τους, αλλά κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να κάνουν το γύρο του θριάμβου. Αναρωτιέμαι η πράξη τους αυτή δεν τους άγγιξε καθόλου. Δεν υπολόγισαν την ανθρώπινη ζωή».

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τος επόμενες ημέρες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ