«Αν ενδιαφέρεστε για άνδρες και γυναίκες πληρώστε διπλά» -Γραφείο γνωριμιών χρεώνει με διπλάσια τιμή τους bisexual - iefimerida.gr

«Αν ενδιαφέρεστε για άνδρες και γυναίκες πληρώστε διπλά» -Γραφείο γνωριμιών χρεώνει με διπλάσια τιμή τους bisexual

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση γνωστού βρετανικού γραφείου γνωριμιών, σύμφωνα με την οποία οι bisexual που επιθυμούν να βρουν σύντροφο θα πληρώνουν διπλά. Ο λόγος; Τα δύο προφίλ που είναι υποχρεωμένη η ιστοσελίδα να φτιάξει για τα μέλη που επιθυμούν άνδρες αλλά και γυναίκες.

Η περίεργη αυτή είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από την αποκάλυψη που έκανε ένας bisexual χρήστης στην ιστοσελίδα Pink News. Σύμφωνα με τον ίδιο, το γραφείο γνωριμιών Match.com, τον περασμένο χρόνο του απέστειλε μία επιστολή, μέσα από την οποία του ζητούσε με ευγενικό τρόπο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, να καταβάλει διπλή συνδρομή επειδή ήταν bisexual.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με τον Independent, ο υπεύθυνος του γραφείου υποστήριξε πως καταλαβαίνει ότι με αυτό τον τρόπο οι συγκεκριμένοι χρήστες θα επιβαρυνθούν περισσότερο οικονομικά από τους άλλους. Ωστοσο, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα είναι υποχρεωμένη να φτιάξει δύο προφίλ για τους bisexual, αφού θέλουν να προσελκύσουν άνδρες και γυναίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ