Η «μυστική» ταβέρνα στου Ψυρρή όπου τρως με 3,5 ευρώ -Είναι κρυμμένη πίσω από ένα ψιλικατζίδικο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «μυστική» ταβέρνα στου Ψυρρή όπου τρως με 3,5 ευρώ -Είναι κρυμμένη πίσω από ένα ψιλικατζίδικο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην οδό Σαρρή βρίσκεται από το 1994 η ιδιότυπη ταβέρνα του Γιώργου Αναστασίου. Μια μεγάλη ταμπέλα γράφει Αναψυκτήριο με πορτοκαλί χρώμα και από κάτω έχει ζωγραφισμένους καφέδες, σάντουιτς και χυμούς. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται η ταμπέλα Καπνοπωλείο και η πόρτα του ψιλικατζίδικου. Εφημερίδες, τσιγάρα, παγωτά, ένα λούτρινο μαιμουδάκι κολλημένο στην πόρτα και στο βάθος μια ξύλινη κουρτίνα απ' αυτές που έχουν συνήθως τα εξοχικά. Η κουρτίνα οδηγεί στο μαγειρείο που σήμερα έχει κοτόπουλο κοκκινιστό και το μαγείρεψε η αδερφή του Γιώργου, Ρίτσα.

Ο χώρος, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, είναι απλός και απέριττος, τους τοίχους διακοσμούν δύο κάδρα που το καθένα έχει την ιστορία του. Στη μια πλευρά είναι μια φωτογραφία του σκύλου του, που τραβήχτηκε στην πλατεία Κουμουνδούρου το 1986 και στον άλλο ένας πίνακας που του χάρισε ένας φίλος παλαιοπώλης, λίγο πριν ανοίξει το 1994. Στη γωνία υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση που δείχνει σε απ' ευθείας σύνδεση τί γίνεται μπροστά, στο ψιλικατζίδικο. Το μενού αλλάζει με τις μέρες και τις εποχές αλλά η τιμή μένει σταθερή. Μια μερίδα, 3,50 ευρώ και η μπύρα 1,50

Διαβάστε την ιστορία της συγκεκριμένης ταβέρνας, δείτε το εβδομαδιαίο μενού και πώς ακριβώς θα το βρείτε στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό Ψυρρή ψιλικατζίδικο ταβερνείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ